Nieuws

‘Updates over het boek & interviews’

Linda en Harmen

Linda en Harmen  Hoe is het nu met Linda, Harmen en Isa? Het is alweer ruim drie geleden dat hun dochter Anniek, geheel onverwacht, ter wereld komt.  'Wij vinden het heel bijzonder dat het boek er is, dat Aniek haar verhaal nu beschreven staat. Nu het boek er is zijn...

Nieuwsbrief maart 2020

Nieuwsbrief maart 2020 Hoe is het nu met? Anniek en Jolijn. Twee bijzondere meisjes. Zouden ze elkaar ergens hebben gevonden? Net zoals Linda en ik elkaar hebben weten te vinden? Het is alweer twee jaar geleden dat we elkaar voor het eerst ontmoet hebben, op het...

Een middag in de bieb

Een middag in de bieb'Beste bezoekers van deze bibliotheek, het verhaal wat ik ga vertellen is niet leuk. Misschien is het niet iets wat je wilt horen als je op zaterdagmiddag door de bibliotheek slentert, alleen of met je kinderen. Ik ben mij ervan bewust dat mijn...

Nieuwsbrief februari 2020

Nieuwsbrief februari 2020 Hoe is het nu met? De website is uitgebreid met een nieuwe pagina. Onder het tabblad ‘Hoe is het nu met’ vind je maandelijks een update van de ouders die aan het boek hebben meegedaan. De eerste ouders die aan de beurt komen zijn Geeke en...

Geeke & Vasco

Geeke en Vasco Het is op de kop af twee jaar geleden dat ik op bezoek ben bij Geeke en Vasco. Hoe gaat het nu met hen?  'Een van de boeken hebben we ingelijst en opgehangen. Voor ons is het heel bijzonder om ons verhaal zo te zien staan. Dat we jouw boekje hebben...

‘Schrijvers in de bieb’

'Schrijvers in de bieb'Zaterdag 22 februari organiseert BplusC 'Schrijvers in de bieb'. Lokale schrijvers uit Leiden krijgen deze middag de kans om hun nieuwste boek te presenteren. Ik voel mij vereerd dat ik aan deze middag ook mee mag doen.  Tussen 12.00 en 12.30...

Altijd overal

'Altijd overal''Vandaag alweer drie jaar geleden. We missen je nergens echt het ergst, maar altijd overal'.   

Collegetour Merenwijk

Collegetour MerenwijkZondag 19 januari ben ik te gast in de bibliotheek in de Merenwijk. Marion Goedhart zal mij een uur lang interviewen over mijn boek. Na afloop is er gelegenheid tot napraten en zal het boek, eventueel gesigneerd, ook te koop zijn (cash of via een...

Rouwen tijdens feestdagen

Rouwen tijdens feestdagen December 2017. We hebben het zwaar. We moeten onze kleine meid al bijna een jaar missen en een nieuwe zwangerschap lijkt verder weg dan ooit. We zien huizenhoog op tegen de feestdagen. Tijdens de Kerst van 2016 krijgen we kaartjes: ‘Volgende...

Me to We

Me to WeMe to We, hét online magazine voor ouders met een leven heeft vandaag, 24 november 2019, een blog van mij geplaatst. Lezen? Klik hier    

Contact

Telefoon

06 2001 7479

Stuur een berichtje