‘Love on the weekend’

‘It’s a Friday. We finally made it. I can’t believe I get to see your face. You’ve been working, I’ve been waiting, to pick you up and take you from this place’.

Vrijdag 20 januari 2017. Dit liedje, Love on the weekend van John Mayer, draai ik die dag non-stop op mijn mp3-speler. Ik ben letterlijk vol verwachting. Vandaag is onze twintig weken echo. We krijgen te horen of onze baby een jongetje of een meisje is. Na de echo, zo hebben we bedacht, gaan we uit eten. Kortom, een geweldig weekend staat ons te wachten. Zoals bekend loopt het allemaal anders.

Vrijdag 15 januari 2019. Mijn vriend en ik gaan langs bij onze therapeut. We willen haar mijn boek persoonlijk geven omdat ze er een aantal keer in genoemd wordt. Het is een warm weerzien ondanks het feit dat we elkaar al een jaar niet meer hebben gezien. Tijdens het gesprek dwalen mijn gedachten af. Hoe slecht ging het met mij toen ik hier voor het eerst binnen kwam en nu, moet je zien hoe goed het nu gaat!

Na het gesprek gaan we lunchen. Mooie momenten zoals dit moet je vieren. We duiken een restaurantje in en buigen ons, nog een beetje rillend van de kou, over de menukaart. Er komt een liedje op de radio. Juist: Love on the weekend.

Heb een heel fijn weekend allemaal.